Per 6 persones
1' 200 kg. de llata de vedella a trossets
2 cebas groses
2/3 tomàquets
1 pastanaga
1 porro
4 alls
Farina
1 gotet de conyac
1 gotet de vi blanc
Barrega de bolets secs : moixarnons, ceps i trompetes de la mort
Oli
Sal i pebre
Ametlles torrades
Brou
Preparació :
Escaldar els bolets i deixar-los amb remull amb l'aigua calenta durant uns 20/30 minuts que s'estobin be i després pasar per aigua freda , deixar escorrer be l'aigua i reservar.
Amb una caçola, posar oli i fregir la carn prèviament salada i enferinada i deixar a part
Amb el mateix oli (prèviament colat, per treure la resta de farina que ha quedat), posem tres alls sencers sense pelar fins que estiguin una mica rustidets i seguidament posem a sofregir la ceba ratllada i la pastanaga y el porro tallats a trossets ben petits, deixem que es vagi sofregint a foc ben lent durant uns 15 minuts i afegim una picada de un all i unes 10 ametlles torrades, deixeu sofregi una mica, evitant que es cremi, afegiu el conyac i deixeu evaporar , i afegiu el vi blanc, deixeu a foc lent durant uns 5 minutets mes i finalment afeixiu el tomàquet i deixeu que acabi de fer-se el sofreixit a foc lent , posseu sal i pebre al gust . Quan estigui fet el sofreixit el passeu per el colador xino i el afeigiu a la cassola on teniu la carn i afegiu tambe el brou suficient per que cubreixi la carn, en aquest moment afeigiu també els bolets que prèviament haurem sofregit amb uns trossets de pernil, deixeu que fagi la chup, chup a foc mol lent al menys durant uns 30 minuts mes veigilant que no s,enganxi i ja estarà fet.
Jo ho vaig fer el dia abans, sempre queda mes bo !!!
Quan ho aneu a menjar ho poseu a foc ben lent fins que estigui mol calent , vegilant que no s,enganxi, i ja ho podreu servir. "Bon Profit" !!!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada