divendres, 21 d’agost del 2015


La semana pasada vaig fer una coca de trampó,tipica de Mallorca, la recepte me la van  donar tant la Minchu com la Mireia, pero crec que jo la ha fet una mica diferent, també va quedar mol bona. Us passo la recepta.


COCA DE TRAMPÒ

Ingredients:

2 pebrots verds
½ pebrot vermell
1 ceba
2 tomaquets vermells madurs
Oli, sal i pebre

Per la masa:

300 grs de farina de força
1 vas d’oli (150 ml aprox.)
1 vas d’aigua (150 ml aprox.)
Una cullaradeta de llevadura
Un pulsim de sal

Berrejar be tots el ingredients de la masa i deixar tapada amb un drap durant mitja hora o tres quarts.

Mentres tallar a troçets petits els pebrots verds el vermell, els tomaquets i la ceba i posar en un bol, amanir amb oli, sal i pebre i remener be. Deixar un ratet perque quedi ben amanit.

Estendre be la masa en una bandeja del forn, deixar ben primeta a mig dit de gruix o menys,punxar amb una forquilla la masa, posar les verdures (trampó) per sobre ben escurreguda, sense suc, posar un bon raix d’oli per sobre i posar-ho al forn previament escalfat a 180 graus durants 30/40 minuts aprox., depenen del forn.

Al servir es pot posar una mica mes d’oli normal o picant (segons el gust)


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada