Bon dia, avui us proposo unes Alberginies rellenes que vaig fer diumenge per dinar i que van quedar mol bones
ALBERGINIES RELLENES
Ingredients:
Alnberginies
Carn picada (mitat vedella imeitat carn magra de tocino i
una mica de pernil)
Tomaquets
Ceba
Vi
mistela/moscatell
Conyac
Sal i pebre
Formatge
ratllat
Tallar les
alberginies per la mitat i fer uns talles amb diagonal sense arribar a la pell,
salpebrar, posar una mica d’oli i possar al forn a 200º durant uns 20 minuts
aprox.
Sofreigir la ceba I quan estigui pochada afeigir la carn i
deixar enrosir, afeigir el vi i deixar evaporar una mica i a continuació aferir
el conyac i també deixar evaporar una mica, aeligir el tomaquet ratllat i
deixar uns minusts a foc lent, que s’acabi de fer.
Buidar les alberginies i afeigir la pulpa a la carn,
berrajar be i omplir les alberginies amb aquesta masa, posar formatge ratllat
al damunt i gratinar.
Per acompanyar les Alberginies, vaig fer uns tomaquets xerry freigits amb una miqueta d'oli un rajoli de vi de malaga i mistela i sal i pebre, un acompanyament que va quedar força be.
Aqui teniu una foto
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada