dimarts, 4 d’agost del 2015


Bon dia, avui us proposo unes Alberginies rellenes que vaig fer diumenge per dinar i que van quedar mol bones


ALBERGINIES RELLENES


Ingredients:

Alnberginies
Carn picada (mitat vedella imeitat carn magra de tocino i una mica de pernil)
Tomaquets
Ceba
Vi mistela/moscatell
Conyac
Sal i pebre
Formatge ratllat

Tallar les alberginies per la mitat i fer uns talles amb diagonal sense arribar a la pell, salpebrar, posar una mica d’oli i possar al forn a 200º durant uns 20 minuts aprox.

Sofreigir la ceba I quan estigui pochada afeigir la carn i deixar enrosir, afeigir el vi i deixar evaporar una mica i a continuació aferir el conyac i també deixar evaporar una mica, aeligir el tomaquet ratllat i deixar uns minusts a foc lent, que s’acabi de fer.


Buidar les alberginies i afeigir la pulpa a la carn, berrajar be i omplir les alberginies amb aquesta masa, posar formatge ratllat al damunt i gratinar.

Per acompanyar les Alberginies, vaig fer uns tomaquets xerry freigits amb una miqueta d'oli un rajoli de vi de malaga i mistela i sal i pebre, un acompanyament que va quedar força be.

Aqui teniu una foto


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada