dissabte, 4 d’abril del 2015
CARRILLADAS AMB POMA CARAMELIZADA
Avui per dinar hem menjat unas carrillades fetas per la Montse, la recepte li va donar una amiga ( Carmen Vila ) i li ha quedat bonisimas
Ingredients:
Carrillades
Seba
Tomaquet
Poma
Un vi especial donat per la Carmen Vila ( barreja de mistela i moscatell)
Mel de canya
Oli
Sal i Pebre
Una guindilla (opcional)
Alls
Caldo de carn
posar 4 dents d'all a enrosir, i afegir les carrilladas, una vegada estan ben doradetas, retirar els alls i les carrillades.
amb al mateix oli poxar la seba, quan estigui doradeta afegir-hi el vi, deixar reduir i afegir el tomaquet i el bitxo (opcional si agradada picant), afegir el caldo, las carrillades i els alls i deixar a foc lent durant hora/hora i mitja, depenent del tamany de les carrillades.
Retirar les carrillades i pasar la salsa per el colador chino.
Fer tres talls, sense arriba al final a cada carrillada.
Amb una paella apart, posar mantequilla i fregir la poma tallada a grills, fregir-la afeigin una cullerada de mel de canya.
posar en una paella la salsa i les carrillades per calentar-ho.
Per emplatar, posar a les carrilladas un grill de poma a cada tall i afegir la salsa per damunt, adornar el plat amb uns talls mes de poma.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada