dilluns, 23 de març del 2015
Llobarro al forn
Ahir va fer el dinar la meva germana Montse i va fer uns Llobarros al forn que li van quedar bonisims
Ingredients
2 Llobarros de ració
patates
cebes
tomaquets
llimona
un got de vi blanc
pebra negre
sal
oli
un bitxo (opcional)
Salpebrar els llobarros i posar-hi una mica de suc de llimona per sobre i una rodanxeta en els talls.
Tallar les patates a rodanxes i freixirles en una paella amb oli.
Al mateix temps en un altre paella anar freixint la seba a poc a poc, fins que quedi ben pochadeta.
Freixir una miqueta tambe els tomaquets.
Possar en una bandeja de forn, primer la seba i a sobre les patates, salar-ho tot una mica, al damunt possar els llobarros i els tomaquets, tambe saladets per el voltant i tirar per el damunt ben repartir el vi blanc.A qui li agradi possar el bitxo
Escalfar el forn previament a 200º i posar el peix durant uns 25/ 30 minunts, depenent del forn i de la mida dels llobarros, anar mirant de quan en quan i tirar suquet per el damunt, perque no es resequi. Al final possar de 3 a 5 minuts, mes o menys, el grill per que es torri una miqueta i servir seguidament.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada