dimarts, 6 de gener del 2015


Avui per dinar la meva germana Montse ha fet unes empanadilles que li han quedat mol bones, us passo la recepta i perque les veieu, la foto.



EMPANADILLES DE BOTIFARRO DE CEBA I SECRET IBERIC



Ingredients:

Un paquet d’empanadilles “La cocinera”
2 butifarrons de ceba i pinyons
200 grs. de secret iberic fet carn picada
1 ceba
1 tomaquet petit
Una copeta de cava

Ratllar I sofregir la ceba amb mol poc oli (ja que el secret es bastant gras),posar-hi el cava i despres el tomaquet ratllat, quan estigui fet, afagir la carn picada i deixar dorar una mica, despres possar el botifarro desfet, sense pell i berraixar be.


Rellenar les empanadilles pintar-les amb rovell d’ou i seguidamente posar-les a la bandeja del forn ( el forn a 200 dal i baix) durant 10 minuts, segons el forn, fins que estiguin doradetes.


Els ingredients que he possat a la recepte, han servit per omplir 16 empanadilles, pero  ella ni hi ha possat mes quantitat i  amb el relleno que li  ha sobrat a fet aquestes croquetes que estaban bonisimes¡¡ 





Bon profit ¡¡¡¡


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada