Avui per dinar la meva germana Montse ha fet unes empanadilles que li han quedat mol bones, us passo la recepta i perque les veieu, la foto.
EMPANADILLES DE BOTIFARRO DE CEBA I SECRET IBERIC
Ingredients:
Un paquet d’empanadilles “La cocinera”
2
butifarrons de ceba i pinyons
200 grs. de
secret iberic fet carn picada
1 ceba
1 tomaquet
petit
Una copeta de cava
Ratllar I sofregir la ceba amb mol poc oli (ja que el secret
es bastant gras),posar-hi el cava i despres el tomaquet ratllat, quan estigui
fet, afagir la carn picada i deixar dorar una mica, despres possar el botifarro
desfet, sense pell i berraixar be.
Rellenar les empanadilles pintar-les amb rovell d’ou i
seguidamente posar-les a la bandeja del forn ( el forn a 200 dal i baix) durant
10 minuts, segons el forn, fins que estiguin doradetes.
Els ingredients que he possat a la recepte, han servit per omplir 16 empanadilles, pero ella ni hi ha possat mes quantitat i amb el relleno que li ha sobrat a fet aquestes croquetes que estaban bonisimes¡¡
Bon profit ¡¡¡¡
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada