dilluns, 3 d’abril del 2017

Bon dia ¡¡¡

Aqui va la segona recepte del llibre de Les receptes de la iaia Maria

ALBERGINIES RELLENES

Ingredients:

Albergínies
Carn picada (meitat vedella i meitat  carn magra de porc)
Pernil a trossets
Tomàquets
Ceba
un gotet de vi
Conyac
Sal i pebre
Formatge ratllat

Tallar les albergínies per la meitat i fer uns talls amb diagonal sense arribar a la pell, salpebrar, posar una mica d’oli i posar al forn a 200º  durant uns 20 minuts aprox.

Sofregir la ceba i quan estigui pochada,  afegir la carn, el pernil i deixar daurar, afegir el vi i el conyac i deixar evaporar una mica, afegir el tomàquet ratllat i deixar uns minusts a foc lent, que s’acabi de fer.

Buidar les albergínies i posar la polpa a la carn,  barrejar be i omplir les albergínies amb aquesta massa, posar formatge ratllat al damunt i gratinar.










Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada