Aqui va la segona recepte del llibre de Les receptes de la iaia Maria
ALBERGINIES RELLENES
Ingredients:
Albergínies
Carn picada
(meitat vedella i meitat carn magra de
porc)
Pernil a
trossets
Tomàquets
Ceba
un gotet de vi
Conyac
Sal i pebre
Formatge ratllat
Tallar
les albergínies per la meitat i fer uns talls amb diagonal sense arribar a la
pell, salpebrar, posar una mica d’oli i posar al forn a 200º durant uns 20 minuts aprox.
Sofregir la ceba i quan estigui
pochada, afegir la carn, el pernil i
deixar daurar, afegir el vi i el conyac i deixar evaporar una mica, afegir el
tomàquet ratllat i deixar uns minusts a foc lent, que s’acabi de fer.
Buidar les albergínies i posar la polpa
a la carn, barrejar be i omplir les
albergínies amb aquesta massa, posar formatge ratllat al damunt i gratinar.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada