Aquesta recepte de Peus de Porc es de la Mare de la meva amiga Emi
Ingredients:
5 Peus de Porc
5 culleradetes de carn de pebrot choricero (el trobareu amb converva)
5 cebes grans
1 bitxo o mes segons el gust de picant
1/2 gotet de conyac
Sal i pebre
Bullir els peus i reservar l'aigua de bullir, a la recepte original la Emi i treu els ossos quan ancara son una mica calents, ( jo no hi trec els ossos m'agrada mes que quedin els peus sencers)
Si s'han comprat bullits, tornar a bullir una mica, nomes per poder reservar el caldo,escórrer els peus i reservar .
En una paella amb oli posarem les cebes tallades a juliana, posem una mica de sal i pebre i deixem que es facin ben pochades, afegim el conyac i deixem que s'evapori el alcohol i efegim el bitxo al gust, sencer o tallat a tires, remenem i afegim la carn del pebrot choricero i deixem un 5 minuts mes
Posar en una cassola els peus i afegir la salsa que ja tindrem passada per el pasapures o el colador chino, afagirem caldo, controlant que no quedi mol clar, si es necessari ja i afegirem mes caldo, deixar a foc lent que s'acabin de fer, rectifiquem de sal i pebre.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada