diumenge, 3 de març del 2013
Aquesta setmana vaig menjar canelons i em vaig enrecordar dels que feia la meva Mare "la Iaia Maria"
Aqui els teniu , espero que us agradin:
Ingredients :
Plaques de canelons El Pavo
Oli
Sal i pebre
Nou moscada
Coñac
Farina
Llet
Formatge parmegiano ratllat
Carn magra de porc
Carn de vedella
Pollastre
Tomàquets
Seves
Pastanagas
Alls
Posar oli amb una cassola i posar las carns a rustir amb un grans d'all sensa pelar i quan las carns estiguin ben doradetas afeixir la pastanaga, la seva i el tomàquet a trocets, quan estigui una mica cuit, posar-hi coñac, posar a foc fort fins que es redueixi una mica el coñac i deixar amb el foc ben lent fins que s'acabi de coure tot,(donan voltes a las carns i remenan las verdures) salpebrar al gust de cadascú.
Un cop cuit, triturá las carns i afegeix totes les verdures i el suc passadas per el colador xino (reservar una mica de aquesta salsa, per posar després a sobre dels canelons), fins que quedi una massa lligada.
Possar tota la massa amb una cassola i afeigir una mica de farina i llet, remená fins que quedi la massa ben lligada i deixar refredar.
Mentrestant possar les plaques de canelons, prèviament untades amb oli amb una olla amb aigua bullint i sal, un cop bullidas passar per aigua freda i estendra-las per rellenar.
Rellenar las plaques de canelons amb la massa i cargolar, posar-las amb una bandeja per el forn i preparar la bechamel.
Bechamel:
Amb una cassola amb oli, posar farina i deixar que es dori be sensa deixar de remenar perquè no es facin grumolls, afeigir una mica de coñac i deixar que es fongui una mica, afeigir la llet i sensa deixar de remenar afeigir una mica de nou moscada i salpebrar al gust.
Posar per sobre del canelons (abans de estendre la bechamel) uns tocs de la salsa que hem reservat i després extendre la bechamel i espolvoretjar amb el formatge ratllat.
Encendre el forn un ratet abans, posar la bandeja dels canelons i quan ja estiguin ben calents posar el gratinador fins que estiguin ben doradets.
Ja es poden menjar !! Bon Profit !!
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada