dilluns, 4 de març del 2013
Aquest cap de setmana , ja que es el temps, hem fet faves i pèsols, va quedar molt bo !!!
Ofegat de faves i pèsols
Ingredients:
Faves desgranades
Pèsols
Alls tendres
Cebes
Pernil a tacos
Oli
Sal
Pebre
Vi blanc
Posar oli amb una casola i sofregir mol poc el pernil, perquè no es torri massa (si pot ésser ibèric millor), afeigiu la seba i els alls tendres tallat ben finet i deixeu sofregir a foc lent, afeigiu el vi blanci deixeu evaporar una mica el vi.
Afeixiu les faves i els pèsols amb cru, salpebreu i deixeu que es vagin fen a foc lent, fins que estiguin fetes, aneu remenenant de tant en tant, si es necessari afeigiu una mica d'aigua o brou, perque no quedi mol sec
A disfrutar de les verdures de temporada !!!.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada