dilluns, 4 de març del 2013


Aquest cap de setmana , ja que es el temps, hem fet faves i pèsols, va quedar molt bo !!!


Ofegat de faves i pèsols

Ingredients:

Faves desgranades
Pèsols
Alls tendres
Cebes
Pernil a tacos
Oli
Sal
Pebre
Vi blanc

Posar oli amb una casola i sofregir mol poc el pernil, perquè no es torri massa (si pot ésser ibèric millor), afeigiu la seba i els alls tendres tallat ben finet i deixeu sofregir a foc lent, afeigiu el vi blanci deixeu evaporar una mica el vi.
Afeixiu les faves i els pèsols amb cru, salpebreu i deixeu que es vagin fen a foc lent, fins que estiguin fetes, aneu remenenant de tant  en tant, si es necessari afeigiu una mica d'aigua o brou, perque no quedi mol sec
A disfrutar de les verdures de temporada !!!.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada