Ara que arriba Nadal , us passo un "secretet" per fer la bechamel dels canelons de Sant Esteve: Quan tingeu la farina doradeta, afeixiu coñac i dexeu-lo fondra i quan ja posseu la llet i afeixiu un últim toc: un pulsim de nou moscada , sal i pebre i deixeu que s'acabi de fer Ja veureu que bona queda A disfrutar dels canalons i "Bon Nadal"
Ara que arriba Nadal , us passo un "secretet" per fer la bechamel dels canelons de Sant Esteve:
ResponEliminaQuan tingeu la farina doradeta, afeixiu coñac i dexeu-lo fondra i quan ja posseu la llet i afeixiu un últim toc: un pulsim de nou moscada , sal i pebre i deixeu que s'acabi de fer
Ja veureu que bona queda
A disfrutar dels canalons i "Bon Nadal"
Oohh!!! què bé que ens expliquis aquests secretets. Ja hem pres nota i el 25 menjarem canalons amb toc de conyac :)
ResponEliminaMònica
Quina bona idea! Ja t'aniré seguint!
ResponElimina