diumenge, 26 de gener del 2014

DINAR CASA PILAR

Ahir vem anar a dinar a casa de la Pilar i per cert va ser un dinar excelent, tant que us paso les receptes de lo que varem menjar :

Crema de Monjetes blanques

Ingredients:

3 pots de vidre de monjetes blanques de 500 grs.
1 pot de llet
1 pastilla de caldo concentrat
1 llauna de foigras
crema de llet
1 seba
sal i oli

sofreiguir la seba i afegir les monjetes, cobrir amb la llet, afegir el concentrat, quan estigui desfet afegir el foigras (aprox. 3/4 de llauna)
pasar-ho per el pimer i afeigir-hi crema de llet, segons la textura i el gust de cadascú i si es necesari afegir-hi un poc d'aigua, rectificar de sal.
Preparar-ho millor el dia abans per que quedi mes concentrat


Mar i Muntanya

Ingredients:

pilotilles petitones (fer-les amb carn picada de vedella i tocino i al gust de cadascú)
escamerlans i gambes
ceba, tomaquet i all (per el sofregit) tomaquet poquet
atmetlles, avellanes i pa torrat (per la picada)
vi blanc
oli i sal

pasar per la paella les gambas i els escamarlans i reservar.
Freiguir les pilotilles i reservar.
colar el oli de fregir les pilotilles i aprofitar-lo per fer el sofregit amb la seba, el all i el tomaquet, quan estigui fet, afegir la picada i el vi blanc, posar les pilotilles i fer una mica de xup, xup, afegir els escamarlas i les gambes, acabar de fer-hi unes voltes i ja es por servir



Mousse de LLimona

Ingredients:

4 yogurts de llimona
200 grs. de nata per montar
el suc de 5/6 llimones (segons el gust)
1/2 litre de llet
1/2 pot de llet condensada petit

Montar la nata a punt de neu, i  afegir  poc a poc el suc de les llimones , els yogurts, la lett i la llet condensada, remenan amb una espatula.

quan ja esta fet , posar-ho en vols o copes, tapar-ho amb film i posar-ho a la nevera durant aprox. 24 hores


Espero que us agradi, a mi amb va agradar mol !!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada